Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

14 Oct Posesorii de pisici, câini și dificultățile întâmpinate în timpul somnului
0 3
A trăi în compania unui câine sau a unei pisici este un privilegiu imens. Animalele de companie ne oferă dragoste necondiționată, nu strigă la noi, su..
13 Oct Temperatura corpului în timpul somnului
0 4
Termoreglarea, sau procesul care menține temperatura corpului nostru constantă pe tot parcursul zilei, este unul pe care natura l-a creat și dezvoltat..
13 Oct Este posibil să dormim în picioare?
0 8
Este posibil să dormim în picioare? Se pare că răspunsul este da, deși este nevoie de ceva exercițiu. Când dormim, unii dintre mușchii noștri nu pot f..
12 Oct 5 sfaturi pentru a transpira mai puțin noaptea
0 12
De ce transpirăm noaptea? În principiu există 3 cauze.Primul motiv pentru care transpirăm în timp ce dormim este prezența saltelelor, cearșafurilor, p..
10 Sep 5 tehnici de relaxare pentru a scăpa de stres
0 35
Stresul este una dintre problemele cotidene și familiarizarea cu diverse metode de a ne controla mintea și corpul este aproape o chestiune de supravie..
09 Sep Pietrele și cristalele potrivite pentru a avea un somn mai bun
0 41
Dacă este adevărat că totul este conectat și că nu există niciun singur lucru care să nu fie în legătură cu universul, ar trebui să fim atenți în spec..
09 Sep ”Incendiați” stresul și meditați cu ajutorul unei lumânări
0 31
”Incendiați” stresul și meditați cu ajutorul unei lumânări„Meditația cu ajutorul lumânării” este o tehnică antică pentru relaxarea minții, calmarea ag..
09 Sep Durerile de cap dimineața. Ce sunt ele și cum le evităm?
0 26
Durerile de cap dimineața. Ce sunt ele și cum le evităm?Chiar dacă aveți impresia că v-ați odihnit, câteodată este posibil să simțiți că aveți dureri ..
29 Jul Sfaturi esențiale pentru întreținerea saltelei
0 76
În imaginația celor care nu fac parte din, să zicem, generația „nouă”, saltelele trebuie să fie tari, să aibă arcuri și rareori contează aspectul. În ..
29 Jul Cum ne afectează pandemia visele și somnul
0 61
Stresul provoacă probleme și ne afectează somnul. Este un fapt cunoscut acest lucru. Potrivit unui sondaj recent realizat de Colegiul King din Londra,..
29 Jul 15 sfaturi pentru a vă odihni în avion pe durata zborului
0 100
Să recunoaștem: avionul nu este un loc potrivit pentru a dormi. Spațiile dintre rânduri și scaunele atât de apropiate, ce vă fac să vă simțiți ca într..
16 Jun ASMR sau cum să adormiți cu sunete
0 126
ASRM reprezintă un răspuns meridional senzorial autonom (din engleză Autonomous Sensory Meridian Response) și a fost considerat un moft în ultimii ani..
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)