Your Cart

Blog RSS Feed

21 Jan Ghid de selecție a saltelei
0 392
Somnul sănătos este o condiție vitală pentru o viață mai bună și plină de energie. Pentru a dormi bine, salteaua este deosebit de importantă și cu câț..
21 Jan Cum să alegeți o pernă pentru a avea un somn odihnitor
0 48
Pentru a vă bucura de un somn bun, perna este la fel de importantă ca și salteaua. Am pus împreună câteva sfaturi utile despre ce să căutați atunci câ..
21 Jan Băuturi înainte de culcare - ce ne ajută pentru a avea un somn lin și ce dăunează
0 47
Băuturi înainte de culcare - care ajută și ce dăuneazăLa fel cum există alimente care ajută sau interferează cu somnul, la fel există și astfel de bău..
21 Jan Alimente utile și dăunătoare înainte de culcare
0 110
Mâncarea înainte de culcare este o activitate dezaprobată și adesea asociată cu creșterea în greutate, somn agitat, dificultăți la trezire și multe al..
14 Oct Posesorii de pisici, câini și dificultățile întâmpinate în timpul somnului
0 84
A trăi în compania unui câine sau a unei pisici este un privilegiu imens. Animalele de companie ne oferă dragoste necondiționată, nu strigă la noi, su..
13 Oct Temperatura corpului în timpul somnului
0 155
Termoreglarea, sau procesul care menține temperatura corpului nostru constantă pe tot parcursul zilei, este unul pe care natura l-a creat și dezvoltat..
13 Oct Este posibil să dormim în picioare?
0 77
Este posibil să dormim în picioare? Se pare că răspunsul este da, deși este nevoie de ceva exercițiu. Când dormim, unii dintre mușchii noștri nu pot f..
12 Oct 5 sfaturi pentru a transpira mai puțin noaptea
0 120
De ce transpirăm noaptea? În principiu există 3 cauze.Primul motiv pentru care transpirăm în timp ce dormim este prezența saltelelor, cearșafurilor, p..
10 Sep 5 tehnici de relaxare pentru a scăpa de stres
0 155
Stresul este una dintre problemele cotidene și familiarizarea cu diverse metode de a ne controla mintea și corpul este aproape o chestiune de supravie..
09 Sep Pietrele și cristalele potrivite pentru a avea un somn mai bun
0 116
Dacă este adevărat că totul este conectat și că nu există niciun singur lucru care să nu fie în legătură cu universul, ar trebui să fim atenți în spec..
09 Sep ”Incendiați” stresul și meditați cu ajutorul unei lumânări
0 89
”Incendiați” stresul și meditați cu ajutorul unei lumânări„Meditația cu ajutorul lumânării” este o tehnică antică pentru relaxarea minții, calmarea ag..
09 Sep Durerile de cap dimineața. Ce sunt ele și cum le evităm?
0 165
Durerile de cap dimineața. Ce sunt ele și cum le evităm?Chiar dacă aveți impresia că v-ați odihnit, câteodată este posibil să simțiți că aveți dureri ..
Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)