Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

29 Jul Sfaturi esențiale pentru întreținerea saltelei
0 15
În imaginația celor care nu fac parte din, să zicem, generația „nouă”, saltelele trebuie să fie tari, să aibă arcuri și rareori contează aspectul. În ..
29 Jul Cum ne afectează pandemia visele și somnul
0 11
Stresul provoacă probleme și ne afectează somnul. Este un fapt cunoscut acest lucru. Potrivit unui sondaj recent realizat de Colegiul King din Londra,..
29 Jul 15 sfaturi pentru a vă odihni în avion pe durata zborului
0 10
Să recunoaștem: avionul nu este un loc potrivit pentru a dormi. Spațiile dintre rânduri și scaunele atât de apropiate, ce vă fac să vă simțiți ca într..
16 Jun ASMR sau cum să adormiți cu sunete
0 30
ASRM reprezintă un răspuns meridional senzorial autonom (din engleză Autonomous Sensory Meridian Response) și a fost considerat un moft în ultimii ani..
16 Jun 5 adevăruri incredibile despre perne
0 33
Esențiale pentru a ne odihni bine iar uneori se transformă ușor într-un obiect distractiv cu care să ne putem juca. Vorbim despre perne. Moi sau mai t..
16 Jun Interpretarea viselor
0 28
Când vorbim despre vise, nu putem să nu ne gândim la Sigmund Freud și la celebrul său „Die Traumdeutung” (Interpretarea viselor), care a revoluționat ..
16 Jun Cum să igienizați dormitorul, salteaua și pernele
0 33
Dormitorul este unul din locurile în care ne petrecem cea mai mare parte a zilei. Gândiți-vă, de exemplu, la cele 6-7 ore pe care oamenii le dorm noap..
11 May Vă treziți la aceeași oră, nopți la rând?
0 49
Se întâmplă uneori să ne trezim la aceeași oră, câteva nopți la rând. Chiar dacă se întâmplă așa, nu este o mare problemă. De fapt, există un mod în c..
11 May 10 sfaturi care vă vor ajuta să dormiți mai bine
0 55
Vă recomandăm 10 sfaturi foarte practice, care vă vor ajuta să dormiți mai bine, să vă treziți dimineața relaxat și să vă bucurați de o viață mai lini..
11 May Vorbim limbi diferite în timp ce dormim
0 43
Somnilocvia, sau vorbitul in somn, este o tulburare des întalnită, atât la copii, cât și la adulți și se referă la vorbitul cu voce tare în timp ce pe..
11 May Spune-mi cum dormi și îți voi spune cine ești
0 48
Dacă în timpul zilei, reușim perfect să jucăm rolul pe care îl avem în familia noastră și în societate, ascunzându-ne uneori adevărata personalitate, ..
08 Apr De ce visăm?
0 60
Salteaua pe care dormim păstrează oarecum amintirile din viața noastră, mai ales dacă ne gândim la toate visele pe care le-am avut dormind, noapte de ..
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)