isleep isi extinde portofoliul cu două noi modele de saltele care vor completa varietatea de confort din gamă. Faceți cunoștință cu Ecospring și Infinity, două saltele fabricate în Itala și cu o garanție de 25 de ani.


Infinity


Noul model din gama isleep are grijă atât să vă ofere un somn bun, dar este și mai aproape de natură datorită materialului textil MicroTencel 100% biodegradabil.

Acesta are proprietăți naturale antibacteriene, antialergice și antiacariene, absoarbe excesul de căldură degajat de organism și asigură un somn răcoros și odihnitor.

Nucleul din spumă foarte elastică este completat de un strat de spumă cu memorie în cmaterilul textil al husei pentru a oferi un confort excelent și o senzație de moale.

Printre principalele sale avantaje se remarcă:

  • înălțime impresionantă de 30 cm
  • Spumă foarte elastică - sprijin stabil pentru corp și oferirea unei poziții corecte pentru coloana vertebrală
  • Husă exterioară și interioară, ambele prevăzute cu fermoar - ușor de curățat și de igienizat
  • Spumă cu memorie - ajută la găsirea rapidă a unei poziții confortabile de dormit la primul contact cu salteaua


Pentru a vedea mai multe detalii despre dimensiuni și prețuri vă rugăm să dați click aici


Ecospring


Cea mai recentă saltea cu arcuri din gamă este aici pentru a oferi confortul dorit tuturor celor care iubesc senzația elastică oferită de tehnologia Pocket Spring. Arcurile ambalate individual în buzunare textile garantează un somn liniștit, fără să se miște și fără să vă ofere senzația de scufundare.

Nucleul saltelei este înconjurat de straturi suplimentare de spumă moale și spumă cu memorie pentru un confort excepțional și o senzație maximă de moliciune.

Materialul textil al saltelei este ecologic și este creat cu 45% din plastic reciclat colectat din oceane. Producția materialului include numai metode mecanice de colectare și prelucrare a materialelor plastice și nu utilizează procese chimice. Țesătura este tratată antialergenic, este blândă cu pielea și are o respirabilitate mare.

  • Înălțime: 30 cm.
  • Nucleu format din arcuri împachetate individual în buzunare textile
  • Un strat de spumă cu memorie și un strat de spumă moale
  • Material textil organic New Life cu 45% plastic provenit din oceane


Mai multe informații despre acest model puteți vedea aici