Menu
Your Cart
SALTELE

Moderne și realizate cu cele mai noi tehnologii și materiale de înaltă calitate, de la furnizori europeni de renume. Produse în unele dintre cele mai avansate fabrici, ele garantează că vă veți bucura de un somn de calitate pentru mulți ani de acum încolo!

PERNE
Pentru un somn confortabil într-adevăr ai nevoie de o pernă bună. Ale noastre sunt realizate din 100% spuma cu memorie. Au forme care se potrivește pe fiecare gust, realizate din materiale textile de înaltă calitate.
ACCESORII
Protecții pentru saltele, cu capacitate ridicată de absorbție și somiere pentru saltele într-o gamă variată de dimensiuni.
LIVRARE GRATUITĂ

Un somn bun nu poate aștepta. Acesta este motivul pentru care livrăm rapid și gratuit produsele la domiciliul dumneavoastră. Saltelele sunt ambalate sub formă de rulou cu ajutorul tehnologiei de vacuumare, ceea ce ajută la păstrarea unui mediu igienic până când desfaceți ambalajul saltelei.

Salteaua pentru copii Baby Puzzle este o saltea ortopedică cu fermitate mare. Materialul textil are un tratament antialergenic și antibacterian.