Your Cart

Avantaje

Toate produsele isleep sunt fabricate cu materiale de cea mai bună calitate și materiale textile provenite de la fabrici de top din Italia. Tehnologiile inovatoare, utilizate în timpul producției, asigură confortul îndelungat și optim în timpul somnului - seară de seară. Saltelele isleep au 25 de ani de garanție - dovada de înaltă calitate și durabilitate, pe care vă puteți baza.

Un somn bun nu poate aștepta! De aceea vă vom livra produsele la ușa dumneavoastră, fără nicio taxă suplimentară. Saltelele sunt ambalate cu ajutorul vacuumului sub formă de rulou, ceea ce ușurează transportul și depozitarea. Împachetarea vidată și rularea se realizează într-un mediu controlat, astfel încât produsele ajung la dumneavoastră îndeplinind toate normele de igienă - o garanție pentru un somn perfect.
Nu trebuie să vă faceți griji dacă patul dumneavoastră are o dimensiune atipică și salteaua standard nu se potrivește. Toate saltelele isleep pot avea dimensiuni personalizate pentru a se potrivi cel mai bine cerințelor și nevoilor dumneavoastră. Termenul de producție pentru o dimensiune personalizată este cuprins între 60 de zile lucrătoare, în funcție de modelul pe care îl alegeți.

isleep oferă produse fabricate din cele mai bune materiale și urmând cele mai recente tendințe de pe piață. Fabricile de top din Italia, în care produsele sunt fabricate, combină anii de experiență, materialele textile de cea mai bună calitate și tehnologiile inovatoare, pentru a vă oferi cel mai bun somn posibil pentru dumneavoastră și cei dragi.