Somnul sănătos este o condiție vitală pentru o viață mai bună și plină de energie. Pentru a dormi bine, salteaua este deosebit de importantă și cu câțiva pași simpli vă puteți alege și achiziționa modelul cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

Cum ne dăm seama că salteaua este potrivită nevoilor individuale?

În primele minute când vă întindeți pe saltea, căutați să simțiți senzația de relaxare instantanee – atunci când veți găsi un suport adecvat corpului dumneavoastră veți simți senzația de relaxare și confort imediat.

Acordați atenție și poziției corecte a coloanei vertebrale. Este foarte important ca, coloana vertebrală să fie dreaptă atunci când este întinsă și privită din lateral. De asemenea, dacă aveți nevoi specifice și preferințe personale pentru saltea (de exemplu, dacă suferiți de alergii), trebuie să le spuneți aceste detalii consultanților din magazin. Aceștia vă pot recomanda o saltea cu materiale textile antialergice și tratament împotriva bacteriilor și acarienilor.

Cum testați o saltea?

 • Vizitați magazinul și acordați timp pentru a încerca diferite modele. Dacă aveți un partener, luați-l cu dumneavoastră pentru a alege un model potrivit pentru amândoi.
 • Încercați salteaua în toate pozițiile dumneavoastră de somn așa cum dormiți în mod normal acasă. Încercarea saltelei în poziția șezut sau apăsarea și testarea cu palma nu poate da impresia generală despre confortul saltelei.
 • Puneți îmbrăcămintea deoparte - acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai confortabil și să încercați salteaua mai bine.
 • Acordați timp. Relaxați-vă corpul, puteți închide ochii, vă puteți întoarce pe spate și lateral. Testați fiecare saltea timp de cel puțin 10 minute. Relaxare în poziție culcată vă va oferi o idee despre cum vă veți simți în următorii cel puțin 15 ani.
 • Încercați, încercați, încercați! Nu ezitați să testați oricâte modele aveți nevoie până când găsiți salteaua cea mai potrivită pentru dumneavoastră, deoarece aceasta vă va oferi confort și odihnă pentru multe nopți de acum încolo.

Consultanții din magazin sunt acolo pentru a vă ajuta: nu ezitați să puneți întrebările care vă interesează și care vă vor face alegerea mai ușoară:

 • Care saltea este cea mai potrivită pentru dumneavoastră dacă aveți dureri de spate sau în alte părți ale corpului, alergii sau alte nevoi / cerințe?
 • Există un model potrivit pentru dumneavoastră dacă preferați să dormiți pe un suport confortabil, dar căutați și sprijin ortopedic pentru coloană?
 • Care este garanția produsului și ce acoperă această garanție?
 • Ce produse îndeplinesc bugetul pe care ați decis să-l alocați, care sunt promoțiile actuale și opțiunile de plată în rate? Există opțiuni de care ați putea să profitați dacă achiziționați combinații de saltea și accesorii?
 • Acordați atenție dimensiunilor saltelei. Măsurați în prealabil rama patului pe interior și comandați salteaua în funcție de aceste dimensiuni. Există dimensiuni standard de paturi și saltele, dar dacă patul nu are o dimensiune standard, puteți achiziționa o saltea într-o dimensiune pe comandă.
 • Somiera: pe lângă distribuția corectă a greutății corporale în lamele, aceasta permite aerului să circule și salteaua să „respire”. Din acest motiv, nu se recomandă utilizarea unei baze de saltele solide.
 • Protecția pentru saltea este un alt accesoriu important de luat în considerare la cumpărarea unei saltele. Aceasta protejează suprafața saltelei de murdărie, lichide și previne reținerea prafului. Alegeți o protecție de saltea în funcție de înălțimea acesteia.
 • Alegeți perna cu care veți combina salteaua. Perna oferă un sentiment diferit de confort fiecărei saltele în parte. De aceea este important să încercați diferite modele de perne pe salteaua deja aleasă. Confortul pernei este strâns legat de calitatea somnului și depinde și de poziția în care dormiți.

De unde știți că o saltea merită prețul pe care urmează să îl plătiți?

Principalii factori care determină prețul saltelei sunt materialele și tehnologiile utilizate, țara de producție și avantajele suplimentare, cum ar fi înălțimea și husa detașabilă. Căutați mai multe informații despre aceste lucruri pentru a vedea dacă salteaua pe care o alegeți este cu adevărat de calitate:

 • Materiale - materialele de înaltă calitate, cum ar fi spuma cu memorie, materialele termoreglabile, materialele naturale și diversele tratamente textile contribuie la un somn liniștit și sănătos.
 • Înălțime - saltelele superioare combină un miez cu mai multe straturi de spumă, mai multă tehnologie și textile cu diferite tipuri de tratamente.
 • Avantaje - tehnologii inovatoare (textile cu dublu nucleu, materiale Thermosense, textile CoolSensation etc.), textile antialergice cu fibre de lemn naturale, saltea superioară încorporată etc. sunt utilizate la fabricarea produselor și sunt avantaje distinctive ale saltelei de înaltă calitate.

Dacă nu sunteți sigur că prețul corespunde cu valoarea produsului, verificați garanția și serviciile suplimentare de care puteți beneficia. Disponibilitatea constantă, livrarea gratuită, rapidă și plata în rate fără dobândă sunt câteva dintre avantajele pe care saltelele iSleep le oferă pentru dumneavoastră.