Your Cart

ORGANIZATORUL PROMOȚIEI - Promo terms

Termeni și condiții :ORGANIZATORUL PROMOȚIEI Organizatorul promoției este Matrax Distributors SRL cu sediul social și adresa showroom-ului: Bulevardul Decebal nr 4, Bloc S11, parter, sector 3, București. Participanții la promoție sunt de acord să respecte condițiile și prevederile regulilor oficiale declarate ale Promoției. Regulile oficiale au fost pregătite și făcute public în conformitate cu cerințele legislației române aplicabile. Organizatorul Promoției își rezervă dreptul de a completa sau modifica Regulile oficiale, iar modificările intră în vigoare numai după anunțarea lor prealabilă. Informații despre promoție pot fi obținute: - la telefon +40 2132 120 85 - pe site-ul isleep: www.i-sleep.ro - la adresa: Bulevardul Decebal nr 4, Bloc S11, parter, sector 3, București.


DURATA PROMOȚIEI Promoția începe pe 03.05.2022 până pe 31.05.2022 inclusiv.


DOMENIUL DE APLICARE TERITORIAL Promoția se desfășoară pe teritoriul României în toate magazinele partenere isleep.


CONDIȚII ȘI MECANISMUL PROMOȚIEI Promoția constă în aplicarea unor reduceri la prețul final cu TVA la următoarele saltele și accesorii isleep:


Saltele:

Saltea Reducere OrtoRelax -10% VitalCare -10% Galaxy -17% EcoSpring -20%


Perne:

CoolComfort, Memogel: -25%


Accesorii:

Toppere: -20% Protecții pentru saltea: -25%


PARTICIPAREA LA PROMOȚIE (CINE POATE PARTICIPA)

Persoanele majore sunt eligibile să participe. Pentru a beneficia de reducerile promoției acestea trebuie să înregistreze o comandă on-line, prin e-mail sau telefonic conform detaliilor descrise mai sus.


ÎNCETAREA PROMOȚIEI Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricând Termenii Generali ai Promoției, anunțând acest lucru public, prin materiale publicitare și / sau pe site-ul www.i-sleep.ro Organizatorul are dreptul irevocabil de a pune capăt promoției în orice moment, în cazul în care constată abuz sau încălcare în masă a regulilor, în caz de forță majoră sau din alte motive obiective. Disputele dintre Organizatorul Promoției și utilizatorii acesteia sunt soluționate de comun acord. Orice întrebare legată de promoție poate fi adresată în scris la office@matrax.ro, sau la adresa Bulevardul Decebal nr 4, Bloc S11, parter, sector 3, București. sau apelând numărul de telefon +40 2132 120 85 În cazul în care oricare dintre prevederile acestor Termeni și condiții generale este fie invalid, fie din orice motiv nu intră în vigoare, acest lucru nu va afecta valabilitatea celorlalte. În cazul retragerii participanților nu se datorează nicio compensație și nu este permisă returnarea produselor.


LITIGII Orice potențial litigiu legal între Organizatorul promoției și participanți va fi soluționat de comun acord; dacă este imposibil să se realizeze acest lucru, litigiul va fi soluționat de instanțele competente din România.