Orto Classic este o saltea solidă, cu două fețe, ce prezintă o elasticitate de lungă durată și caracteristici ortopedice. Corpul beneficiază de un suport stabil în punctele principale de contact cu saltea - umeri, talie și picioare, care asigură poziția corectă a coloanei vertebrale în timpul somnului și limitează răsucirile și trezirea.

Materialul textil cu senzație de prospețime are în componență extract de Aloe Vera conferindu-vă un efect calmant, antibacterian și antiacarian, asigurând totodată un mediu de somn curat și este potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă. Fibrele antialergenice moi adaugă volum și oferă o senzație de catifelare la atingere.

Toate saltelele iSleep au două fețe ceea ce înseamnă că se pot roti atât pe plan vertical cât și orizontal, acest procedeu oferindu-le o viață mai lungă. Saltelele cu două fețe trebuie așezate pe un cadru de saltea cu lamele (somieră). Aceasta permite fluxul constant al aerului și împiedică reținerea prafului și a umidității. Recomandăm utilizarea somierelor iSleep, deoarece acestea au lamele flexibile și absorb presiunea exercitată asupra saltelei și astfel sporesc confortul pentru a avea un somn mai bun și relaxare completă.

Toate saltelele iSleep sunt ambalate sub formă de rulou prin procedeu de vacuum, ceea ce asigură integritatea, curățenia și igiena lor până când acestea sunt deschise.


Aveti dreptul sa returnati achizitiile facute in termen de 14 zile, pentru a beneficia de o rambursare integrala, din orice motiv si fara nicio justificare detalii

unde ne puteți găsi

Localizare