Termeni și condiții :

Vizitarea acestui magazin virtual implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate mai jos, de aceea se recomandă citirea cu atenție.

www.i-sleep.ro își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare în prealabil. 


Definitii

Acest magazin virtual este întreținut și administrat de MATRAX SRL denumit în continuare generic Furnizor. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului www.i-sleep.ro, va fi numită în continuare Client. Adresa web www.i-sleep.ro este proprietatea MATRAX SRL. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul www.i-sleep.ro vor fi denumite în continuare conținut. 


Declinare de răspundere

Prețurile produselor adăugate pe site-ul www.i-sleep.ro pot fi operate sau pot suferi modificări generate de motive tehnice. Ne rezervăm dreptul de a modifica, actualiza sau înlocui orice informație despre produs în orice moment. Matrax Distributors nu este responsabil pentru eventualele probleme tehnice apărute, ce pot aduce modificări în legătură cu prețurile produselor și totodată comenzile efectuate în urma unor erori tehnice cu prețuri incorecte nu se vor livra. Menționăm ca, din când în când, (din motive tehnice) putem întrerupe serviciul website pe o perioadă de timp nedeterminată sau putem anula serviciul website în orice moment, fără notificare. Utilizarea continuă sau accesul la această pagină după afișarea oricăror schimbări constituie acceptarea acestora.


Comanda poate fi anulată de către Vânzător, în acest caz Matrax Distributor, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului și fără nici o obligație ulterioară a unei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese în cazul în care produsul nu îndeplinește detaliile de livrare, au apărut erori la prețurile sau descrierea produselor, plata nu a fost finalizată în cazul plății cu cardul sau transfer bancar, datele furnizate de către Cumpărator sunt incorecte sau incomplete, Cumpărătorul nu are vârsta legală sau Cumpărătorul nu și-a îndeplinit în trecut obligațiile față de Vânzător. În cazul în care Cumpărătorul a efectuat plata în avans, banii îi vor fi returnați integral în cazul anulării comenzii.Drepturi de autor: 

Întregul conținut al site-ului este proprietatea MATRAX SRL, și este aparat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul MATRAX SRL, a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise în mod expres: accesarea site-ului www.i-sleep.ro în scopul copierii conținutului de către dispozitive sau programe automate, sau copierea manuală a conținutului. Fotografiile și datele pot fi folosite numai cu acordul scris al MATRAX SRL.


Garanțiile produselor :

Toate saltelele comercializate pe situl www.i-sleep.ro beneficiază de garanție.


Producătorii garantează remedierea tuturor eventualelor defecte ale produselor aflate în garanție. În cazul apariției unei defecțiuni, în perioada de garanție, Clientul va transmite produsul spre reparare/înlocuire către Vânzător, în conformitate cu Legea 449/2003.


Costurile de transport sunt suportate de către vânzător (MATRAX SRL). Clientul este responsabil pentru ambalarea produsului și pentru pregătirea acestuia pentru transport.

Termenul de remediere a defectelor produselor (aflate în perioada de garanție) este de 14 zile, din ziua primirii reclamației.

Reclamația se va transmite în scris prin e-mail la office@matrax.ro


Returul Produselor:

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 04 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o terță-parte, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.  


Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail la adresa: office@matrax.ro în care se menționează toate aceste informații, în mod obligatoriu: nume și prenume, data și numărul comenzii, data și numărul facturii, produsul/produsele și motivul returului.


Vă rugăm ca toate cererile de retur să fie făcute în formă scrisă la adresa de e-mail: office@matrax.ro pentru o soluționare rapidă! 


Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul ca ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.


Expediați produsele sau le puteți aduce direct la adresa noastră din Bld. Decebal 4, Bl, S11, Parter, Sector 3,București, România, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. 


Va trebui să suportați costul direct al returnării produselor. Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor. 


Nu ne facem răspunzători de organizarea returului, nu ne asumăm răspunderea pentru transportul și manipularea produselor efectuate de către client sau terți  și avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezintă deteriorări cauzate de către transportul și manipularea necorespunzătoare efectuate de către Client sau terți . 


În cazul în care produsele pentru care se solicită retur prezintă urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente sau accesorii lipsă, certificate de garanție lipsă, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către Client, MATRAX SRL  are dreptul de a decide refuzul returului.


IMPORTANT: Toate retururile care ajung la MATRAX SRL prin intermediul firmelor de curierat trebuie să ofere posibilitatea verificării coletului înainte de recepție, pentru a constata dacă returul este complet, adică dacă conține salteaua, husa și eventualele cadouri și dacă sunt în stare bună .


MATRAX SRL onorează și livrează comenzi doar în România!


Prelucrarea datelor cu caracter personal de către MATRAX SRL: 


Cine suntem noi , cum puteți să ne contactați ?

iSleep este marcă înregistrată  a MATRAX SRL, persoană juridică română, având sediul social în Bld. Decebal 4, Bl,S11,Parter, Sector 3,București, România. În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.


Ne puteți contacta la adresa de e-mail office@matrax.ro, prin poștă sau curier la adresa Bld. Decebal 4, Bl,S11,Parter, Sector 3, București, România


Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm ?

Colectăm datele dumneavoastră cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. 


De exemplu, când inregistrati o comanda la noi pe site colectăm date precum: adresa de e-mail, numele și prenumele , adresa de facturare, adresa de livrare, număr de telefon .


Nu colectăm date personale sensibile cum ar fi CNP-ul dvs!


În ce scopuri colectăm și prelucrăm datele personale?

      1.Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora.

      2. Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate.

      3. Returnarea produselor conform prevederilor legale.

      4. Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale.


Prelucrarea datelor dumneavoastră. pentru aceste scopuri este necesară pentru încheierea și executarea unui contract între MATRAX SRL și Client. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor personale este prevăzut în art 6 din GDPR .


De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația fiscală și contabilă.


MATRAX SRL, nu folosește datele dumneavoastră în alte scopuri decât cele enumerate mai sus.În ce țări transferăm datele dumneavoastră cu caracter personal ?

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe teritoriul României.


Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal ?

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Site-ul i-sleep.ro foloseste un certificat de securitate SSL .

Aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal.


Datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal


B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro